Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Η στήριξη του κόσμου ήταν εξαιρετική»

Shaqiri: «Η στήριξη του κόσμου ήταν εξαιρετική»

Shaqiri: Πρέπει να παίζει βασικός?

Η Liverpool, χάρις σε γκολ του Roberto Firmino στις καθυστερήσεις, πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας των ομίλων του Uefa Champions League κόντρα στην Paris Saint-Germain, με 3-2. Ο Xherdan Shaqiri πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τους Reds, αντικαθιστώντας τον Mohamed Salah στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο διεθνής Ελβετός στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του Anfield και στην αδιάκοπη στήριξη του κόσμου στην ομάδα: «Το να βάζεις ένα γκολ νίκης μπροστά στους φιλάθλους σου είναι κάτι το εξαιρετικό. Ο κόσμος μας στήριζε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν μία φανταστική νίκη. Γνωρίζαμε πως η Paris Saint-Germain είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν έπρεπε να κάνουμε το παραμικρό λάθος γιατί θα το εκμεταλλεύονταν, όπως έγινε και στο 2-2. Αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε ως το τέλος και αξίζαμε τη νίκη. Την αξίζαμε γιατί πιάσαμε πραγματικά εξαιρετική απόδοση.»

Παράλληλα, ο Shaqiri μίλησε για το ρόλο που έχει στην ομάδα του Jurgen Klopp: «Κάθε ομάδα χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές. Για να πετύχεις πράγματα μέσα στη χρονιά, χρειάζεσαι κάθε παίκτη. Θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, οπότε ο καθένας μας θα πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με ταλαντούχους και σημαντικούς παίκτες.»

Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του Anfield,ο Shaqiri.
Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του Anfield,ο Shaqiri.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com